Groene energie voor uw woning en het milieu

Uw partner voor groene energie in Zulte is ongetwijfeld Heyde BV. Al jarenlang streeft ons bedrijf naar de plaatsing van milieuvriendelijke alternatieven voor sanitaire en verwarmingsinstallaties.

Warmtepompen en zonneboilers

Dankzij onze ervaring beschikken we over de nodige vakkennis om bij u thuis een professionele installatie te plaatsen van warmtepompen met bufferboiler of zonneboiler. Wij werken milieuvriendelijke oplossingen uit voor de verwarming van uw woning en de productie van sanitair warm water en vertrouwen uitsluitend op de kwaliteitsmerken van onder meer Buderus, Vaillant, Citrin Solar en Paradigma. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en een vrijblijvende prijsofferte op te stellen.

Energiebesparend verwarmen

De warmtepomp is een energiezuinig en milieuvriendelijk alternatief voor een traditionele verwarmingsketel en garandeert een daling van de onderhoudskosten. Dankzij het laag energieverbruik is een minimum aan elektrische stroom nodig, voor een maximaal rendement. Door de plaatsing van een zonneboiler in combinatie met zonnecollectoren of een boiler met naverwarming, kunt u energiebesparend verwarmen. En dat voelt u in uw maandelijkse afrekening. Zelfs wanneer de zon niet elke dag schijnt, heeft u de kostprijs van zo’n installatie snel terugverdiend. Wenst u meer informatie over onze warmtepompen of zonneboilers?
Neem dan contact met ons op.