Duurzame verwarming voor nieuwbouw en renovaties

Laat uw verwarming in regio Zulte en Kortrijk plaatsen of renoveren door Heyde BV en kies voor kwaliteitswerk aan een correcte prijs.

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur

Bij Heyde BV maken we er een erezaak van om enkel te werken met hoogstaande producten die voldoen aan de strengste normen voor wat betreft rendement en kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen we elk type verwarming in uw huis plaatsen. U kan bij ons terecht met vragen over mazout, aardgas, propaan, radiatoren, convectoren, vloerverwarming en gashaarden. Wij werken met de kwaliteitsmerken Buderus, Vaillant en Remeha. Voor de radiatoren kiezen wij bewust voor de kwalitatieve producten van Jaga, Vasco, Radson, Superia, Thermic, Zhender.

Onderhoud van stook- en gasinstallatie

Op basis van uw bouwplan maken wij een warmteverliesberekening voor de selectie van de radiatoren. Ook voor uw jaarlijks onderhoud van uw stookinstallatie op stookolie en het tweejaarlijks onderhoud van uw gasinstallatie leveren wij u een conformiteitsattest. Wij zijn een erkend aardgasinstallateur (Cerga) en zorgen zelf voor de keuring van de aardgasinstallatie. Wenst u uw oude installatie te vervangen door een energiezuinige variant? Dan geven we u graag professioneel advies en maken een vrijblijvende offerte voor u op. Neem contact met ons op voor meer inlichtingen.